Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

papildināts (11:03) - Ieilgušu ūdensvada plīsuma remontdarbu dēļ sastrēgumi un skolā atceļ mācības

Krišjāņa Valdemāra ielā 4 otrdien vakarā plīsis ūdensvads, remontdarbi notikuši visu nakti un ieilguši, tāpēc vairākas mājas Rīgas centrā ir bez ūdens un trešdienas rītā centra ielās bija vērojami milzu sastrēgumi un Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā atceltas mācības.

Pašvaldības uzņēmuma Rīgas Ūdens pārstāvis Arturs Mucenieks portālam Diena.lv pastāstīja, ka ūdensvada remontdarbus bija iecerēts pabeigt līdz plkst.5 vai 6 trešdienas rītā, taču radušies sarežģījumi sūces novēršanā. Līdz ar to traucēta satiksme un vairākās ēkās ir problēmas ar ūdensapgādi. Bez ūdens ir arī Rīgas Ūdens centrālais birojs, piebilda Mucenieks.

Sakarā ar sarežģījumiem ūdensvada avārijas novēršanā Kr.Valdemāra ielā trešdien līdz plkst.15 pārtraukta ūdens padeve Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 1, kā arī Kr.Valdemāra ielā 3, 4, 6, un 8; Reimersa ielā 1; Raiņa bulvārī 2, 3, 4, 5, 6 un 7, kā arī Brīvības ielā 19 un 21.

Ūdens apgādes problēmu dēļ Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā trešdien atceltas mācības, portālam Diena.lv apstiprināja ģimnāzijas mācību daļā. Skolēni trešdienas rītā atnākuši uz skolu, taču, neesot ūdens apgādei, viņus nācies nosūtīt mājās. To, kad atcelto mācību dienu atstrādās, ar rīkojumu noteiks izglītības iestādes direktors. 

Portāls Diena.lv novēroja, ka liela bedre izrakta uz Kr.Valdemāra ielas pie pagrieziena uz Raiņa bulvāri. Šo darbu dēļ sastrēgums Kr.Valdemāra ielā stiepjas vairāku kilometru garumā un sabiedriskais transports iekavējies pat stundu un ilgāk.

(papildināta 1.rindkopa un pievienota 4.rindkopa par atceltajām mācībām Rīgas 1.ģimnāzijā) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas