Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

papildināts (18:57) - Zolitūdes Maximai trešo reizi iebrūk jumts

Zolitūdes veikalā Maxima, kurā ceturtdien divas reizes iebruka jumts un bojā gāja vairāk nekā pussimts cilvēku, sestdien jau trešo reizi iebruka jumts, bija vērojams telekompānijas LNT tiešraidē.

Sākotnēji informācija par to, vai nobrukuma vietā strādāja glābēji, bija pretrunīga. Uz notikuma vietu ieradās neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnas.

Īsi pēc tam Valsts policijas pārstāve Sigita Pildava portālam Diena.lv apstiprināja, ka neviens glābējs lielveikala jumta trešajā nobrukumā nav cietis.

Glābšanas darbi notikuma vietā patlaban ir apturēti. LETA vēsta, ka trešais nogruvums liecina, ka zem palikušajām jumta konstrukcijām darbs nedrīkstēs notikt, un tiks domāts par to demontāžu.

Glābšanas darbi apturēti, lai izvērtētu, vai drošības apsvērumu dēļ iespējama turpmāka rīcība šajā objektā. Lēmums par to tiks pieņemts vistuvākajā laikā, intervijā Latvijas Televīzijā teica Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane. Viņa pastāstīja, ka vietā, kur sestdienas vakarā nogruva jumts, glābšanas darbi nenotiekot.

Pievienota pēdējā rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas