Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Papildināts (21:38) - Aerodium vēja tuneļa uzlabošanas darbu laikā iet bojā strādnieks

Ceturtdien vēlā pēcpusdienā Aerodium vēja tuneļa uzlabošanas darbu laikā Siguldā bojā gājis pakalpojuma sniegšanas uzņēmuma darbinieks, informēja uzņēmuma pārstāve Līga Gablika.

Pēc negadījuma vēja tunelis uz izmeklēšanas laiku tika slēgts.

Kā skaidro uzņēmumā, vēja tunelis šodien bija slēgts uzlabošanas darbu veikšanai. Pēc negadījuma nekavējoties tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, tāpat par negadījumu nekavējoties tika paziņots policijai. Patlaban kompānijas pārstāvji sadarbojas ar visām atbildīgajām iestādēm, lai noskaidrotu negadījuma norises apstākļus.

Bojā gājušais ir 1985.gadā dzimis Polijas pilsonis, kurš dzīvoja un strādāja Latvijā. Negadījums noticis propellera apkopes laikā. Precīzu apstākļu noskaidrošanai ir sākts kriminālprocess. Policija sadarbojas arī ar Valsts darba inspekciju. Tās pārstāvjus uz notikuma vietu bija izsaukuši Aerodium darbinieki.

Aerodium Technologies dibināta 2012.gada 23.augustā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 latu (2846 eiro). 85% uzņēmuma kapitāldaļu pieder Iritai Kukojai, bet 15% - Uldim Baumanim, kurš ir arī uzņēmuma valdes loceklis. Aerodium Technologies valdes priekšsēdētājs ir Ivars Beitāns.

Papildināta 4.rindkopa 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas