Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Par jauno LDz valdes priekšsēdētāju iecelts uzņēmuma valdes loceklis Bērziņš

Latvijas dzelzceļa (LDz) valdes priekšsēdētāja amatam ir izraudzīts līdzšinējais uzņēmuma valdes loceklis Edvīns Bērziņš, Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta panorāma apstiprināja satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS).

"Domāju, ka tas varētu būt atbilstoši, un ir novērtējums par ilggadīgo darbu uzņēmumā un nozarē," sacīja ministrs, piebilstot, ka Bērziņam ir dots uzticības kredīts, lai nodrošinātu turpmāku uzņēmuma attīstību un izdarītu visu, kas jāizdara. "Man kā ministram ir svarīgi, lai būtu rezultāts," uzsvēra Augulis.

Ministrs norādīja, ka no jaunā LDz vadītāja gaida strukturālas reformas uzņēmumā, lai uzlabotu kopējo uzņēmuma darbu. Augulis teica, ka 8.martā vai 10.martā Bērziņš varētu nākt klajā ar redzējumu un izvērtējumu par līdzšinējo uzņēmuma darbību.

Satiksmes ministrs ir pārliecināts, ka Bērziņš spēs nodibināt labus kontaktus ar partneriem ārvalstīs. "Domāju, ka uzņēmuma vadītājam labiem kontaktiem jābūt ne tikai Krievijā, bet visās valstīs, ar ko ir iespējas veidot pārvadājumus," uzsvēra amatpersona, minot gan Ķīnu, gan Kazahstānu, Baltkrieviju, Krieviju un citas valstis.

Kā ziņots, konkurss uz LDz valdes priekšsēdētāja amatu izsludināts pēc tam, kad no šī amata aizdomās par kukuļņemšanu atstādināts ilggadējais kompānijas vadītājs Uģis Magonis. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs Magoni tur aizdomās par aptuveni pusmiljona eiro liela kukuļa pieņemšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas