Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Par laikraksta Diena galveno redaktoru kļūst Aigars Freimanis

Pirmdien, 7.janvārī, pēc sarunas ar AS Diena valdi, kurā pārrunāti sadarbības principi, panākta vienošanās, ka par laikraksta Diena galveno redaktoru kļūst Aigars Freimanis. Galvenā redaktora pienākumus A.Freimanis sāks pildīt ar šā gada  7.janvāri.

Tiekoties ar valdi, A.Freimanis ir pārrunājis redakcijas pārvaldes formātu, struktūru un redakcionālo neatkarību. Valdes uzstādītais stratēģiskais mērķis ir stiprināt medija līderpozīcijas, paplašināt auditoriju.

"Pirmo reizi man piedāvāja kļūt par Dienas galveno redaktoru vēl pagājušā gada vasarā. Saņemot šādu piedāvājumu, es augsti vērtēju man izrādīto cieņu.  Līdz šim gan kā sociologs, gan kā Dienas abonents, lasītājs esmu aktīvi sekojis Dienas attīstībai. Tādēļ, pirms piekrist, esmu rūpīgi apsvēris šo piedāvājumu. Kļūt par lielākā nacionālā mediju koncerna nozīmīgākā izdevuma galveno redaktoru man ir liels izaicinājums. Ceru, ka man izdosies veiksmīgi pārņemt izveidotās komandas vadību," komentē A.Freimanis.

Pēc profesijas A.Freimanis ir filozofs. Kopš 1990.gada vadījis Tirgus un sociālo pētījumu institūtu Latvijas Fakti. Strādājot par sociologu, ieguvis lielu pieredzi sabiedrisko procesu vērtēšanā un analizēšanā.

Līdzšinējam laikraksta Diena galvenā redaktora pienākumu izpildītājam Guntim Bojāram piedāvāts turpināt darbu AS Diena, turpmāk vadot un attīstot koncerna multimediju platformas.

Laikraksts Diena ir AS Diena produkts. AS Diena  ir viens no lielākajiem mediju koncerniem Baltijā, kas nodarbojas ar laikrakstu, žurnālu un grāmatu izdošanu, ziņu portālu veidošanu, preses piegādi un tipogrāfijas pakalpojumiem. Kopējā mediju auditorija ir vairāk nekā pusmiljons lasītāju un portālu lietotāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas