Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Par LR2 vadītāja pienākumu izpildītāju kļūs darbinieku neapmierinātību radījusī Pieci.lv vadītāja

Par Latvijas Radio 2 vadītāja pienākumu izpildītāju kļūs esošā, darbinieku neapmierinātību izraisījusī, Pieci.lv vadītāja Ilva Milzarāja, aģentūra LETA noskaidroja Latvijas Radio.

Ņemot vērā, ka jau šīs nedēļas beigās darbu Latvijas radio 2 atstās ilggadējais šīs programmas direktors Armīns Ronis, Latvijas Radio bija nepieciešams meklēt jaunu šī radio kanāla vadītāju. Par vadītāja pienākumu izpildītāju no nākamās nedēļas kļūs Milzarāja.

Vienlaikus Milzarājas darbu Pieci.lv vadībā kritizējuši šī kanāla darbinieki. Latvijas Radio darbinieku arodbiedrības vadītāja Mudīte Paegle aģentūrai LETA apstiprināja, ka pie Latvijas Radio valdes, arodbiedrības un radio personāldaļas vērsušies vairāki Pieci.lv programmu vadītāji, izsakot kritiku par Milzarājas vadības stilu.

Pēc Paegles vārdiem, process, kas saistīts ar darbinieku neapmierinātību ar Milzarājas darbu, turpinoties jau kādu laiku.

Viens no vēstules parakstītājiem ir radio programmu vadītājs Toms Grēviņš, kurš gan atteicās sīkāk komentēt vēstules tapšanas iemeslus. Viņš tikai norādīja, ka "tie ir iekšējas dabas jautājumi", kas galvenokārt saistīti ar iekšējās kārtības noteikumu neievērošanu.

Milzarāja darbu Pieci.lv programmas direktores amatā sāka 2017.gada novembra beigās.

Top komentāri

bet
b
manā vienīgā pretenzija pret LR2 ir tā, ka šī stacija neraida foršās 30-o un 40-o gadu dziesmas un mūziku.........
Skutelis
S
Ir lielā mērā ticams, ka ļaudis no malas nevar neko būtisku spriest par radio problēmām, jo tā ir ļoti specifiska iestāde... bet ... mēs dzirdam ko raida. Labi, labi, par gaumi nestrīdas! Bet, tādu mazumiņu, kā raitu latviešu valodiņu vēlēties... tas taču nav daudz? Jo... MĒĢINIET TAČU TO REIZI PAR VISĀM REIZĒM SAPRAST... TAUTA JŪSU RUNAS STILU ATDARINA! Vajag tikai parādīties kādam fredim un ufo un visi TĀ SĀK VERVELĒT... .
Krējums Saldais
K
Mans neiebrauca, Kas Par Konfliktu. Milzarāja palūdza Grēviņam darba laikā būt darbā? Nesmēķēt pie pults? Vai pieksasījās pie šlipses krāsas? Ja kaut kas pārkāpts, ir Valsts darba inspekcija nevis netīrās veļas mazgāšana bez skaidri izteiktiem argumentiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas