Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
Jaunās Vienotības paziņojuma projektā uzsvērts, ka Krievijas prezidents ar saviem izteikumiem maldina sabiedrību starptautiskā līmenī par to, kāda ir PSRS patiesā loma Otrā pasaules kara izraisīšanā

Paziņojums var izraisīt domstarpības

Partiju savienības Jaunā Vienotība (JV) sagatavotajā paziņojuma projektā uzsvērts, ka Krievijas amatpersonu mēģinājumi noliegt vēstures faktus par Otrā pasaules kara cēloņiem, notikumu gaitu un noslēgumu, lai mazinātu Padomju Savienības atbildību par kara izcelšanos Eiropā, ir nepieņemami. JV skatījumā zināmā mērā Krievija vēlas izvairīties no atbildības par padomju totalitārā režīma laikā pastrādātajiem noziegumiem.

Top komentāri

cony
c
"Paziņojums var izraisīt domstarpības". Smadzeņu skalošana jau virsrakstā. Viss taču ir pilnīgi otrādāk. Tieši domstarpības par vēsturi ir iemesls kāpēc top paziņojums. Kārtējā seku un cēloņu jaukšana.
Krievs
K
Bļaviens, da nojauciet jūs jau beidzot to objektu uzvaras parkā. Tikai traucē sabiedrības integrācijai un katru gadu 9. maijā rada šķībus skatus uz etniskajiem krieviem kas tajos pasākumos nemaz nepiedalas un reizēm pat krievijā nevienas reizes nav bijuši.
Schucman
S
komunisti visās valstīs kurās bijuši pie varas , nodarbojušies ar cilvēku masveida slepkavībām . Tai skaitā krievijā. Kambodžas komunistiskā režīma , valdīšanas laikā likvidēti 2,5 milj iedzīvotāju . Komunistu ķīnā mao laikā 30 milj tika nobendēti bada nāvē un 7,7 milj nobendēti tā sauktās kultūras revolūcijas laikā . Boļševiki krievijā tikai 1937 un 38. gadā nobendēja 1,3 miljonu iedomāto tautas ienaidnieku . Tā ka izraisīt pasaules karu zem lozunga pasaules proletariātam savienoties , bija tikai laika jautājums .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas