Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 10. oktobris
Druvis, Arvīds, Arvis

Pēc nepareiza pagrieziena veikšanas aiztur vīrieti; pie viņa atrod 10 iepakojumus psihoaktīvo vielu

Policijas darbinieki vakar pēcpusdienā aizturējuši vīrieti, pie kura pārbaudes laikā atrasti desmit iepakojumi ar jaunajām psihoaktīvajām vielām, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Trešdien ap pulksten 13:30 patruļpolicijas darbinieki Rīgā, Ilūkstes ielā, pamanīja automašīnu Audi, kas veica neatļautu kreiso pagriezienu. Apstādinot automašīnu, policisti ievēroja, ka automašīnas pasažieris, iespējams, atrodas apreibinošo vielu ietekmē. Pasažiera pārbaudes laikā policisti viņa bikšu kabatā atrada desmit iepakojumus ar jaunajām psihoaktīvajām vielām.

Policisti aizturēja 1984. gadā dzimušo vīrieti un nogādāja Rīgas Teikas policijas iecirknī. Identificējot aizturētā personību, likumsargi noskaidroja, ka viņš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par narkotisko vielu lietošanu.

Par psihoaktīvo vielu neatļautu glabāšanu ir sākts kriminālprocess. Aizturētajam par šādu likuma pārkāpumu var draudēt brīvības atņemšana līdz trim gadiem. Savukārt automašīnas šoferis par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu saņēma administratīvo protokolu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas