Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Policija Latgalē un Rīgā uzgājusi narkotikas 11,3 miljonu eiro vērtībā

Valsts policija Latgalē un Rīgā uzgājusi nogādāšanai Krievijā paredzētas narkotikas 11,3 miljonu eiro vērtībā, šodien žurnālistus informēja Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Grebņevā uz Latvijas-Krievijas robežas 19.maijā Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošanas pārvalde sadarbībā ar Nodokļu un muitas policijas pārvaldi un Muitas pārvaldi aizturēja kādu Krievijas pavalstnieci, kuras vadītajā automašīnā, speciāli pielāgotā slēpnī degvielas bākā tika konstatēti 33,680 kilogrami hašiša.

Vēlāk aizturēti arī divi viņas līdzdalībnieki, Latvijas iedzīvotāji.

Turpinot veikt kratīšanu un izmeklēšanu noskaidrojies, ka Rīgā kādā izīrētā garāžā atradusies minētās grupas izveidota narkotiku noliktava, kurā uzglabātas dažādas narkotikas. Par īstajiem izīrēšanas mērķiem garāžas īstais saimnieks neko nav zinājis.

Ņemot vērā minēto kopumā policija visās kratīšanās izņēmusi 316 kilogramus hašiša, 125 kilogrami mefedrona un 20 kilogramus MDMA tabletes, kas ir sastāvdaļa narkotikai Ecstasy

Policija uzskata, ka narkotikas nebija paredzētas Latvijas tirgum, bet nogādāšanai Krievijā. Tās Latvijā ievestas no Rietumeiropas paslēptas vieglajās automašīnās. Kopumā izņemtais apjoms pietiktu aptuveni 1 409 000 devām. Narkotiku mazumtirdzniecības cena ir aptuveni 11 390 000 eiro.

Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes 2.nodaļas priekšnieks Sandis Radziņš žurnālistus informēja, ka hašišs Latvijā nav pārāk populārs. Arī mefedrons Latvijas patērētāju vidū nav pārāk iecienīts, savukārt MDMA ir populārs visā Eiropā.

Top komentāri

Enģeļa viesis
E
Beidzot Latgali Eiropā pamanīs....ja nē ar trakiem priesteriem skandāli tādi pašvaki...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas