Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Policija lūdz sūtīt Bunkus slepkavības rajonā fiksētus video reģistratoru ierakstus

Valsts policija lūdz autovadītājus, kuri atradās maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības vietas rajonā, sazināties ar policiju un iesūtīt video reģistratora ierakstus.

Izmeklējot trešdien Aizsaules ielā 1 notikušo Bunkus slepkavību, likumsargi aicina autovadītājus, kuri 30. maija rītā, laika posmā no plkst.8 līdz 9 atradās rajonā Mežaparks – Sarkandaugava – Brāļu kapi, pārskatīt savu video reģistratoru ierakstus un sazināties ar policiju. Iespējams,  video reģistrators var būt fiksējis kādu autotransportu, cilvēkus vai situācijas, kas var būt ļoti nozīmīgas izmeklēšanai.

Tie cilvēki, kuru rīcībā ir video par pārvietošanos kartē norādītajā teritorijā un minētajā laikā, lūgti sazināties ar policiju pa e-pastu [email protected], uz ko var nosūtīt linku ar videofaila atrašanās vietu vai arī sazināties pa tālruni 67014002. Gadījumos, kad būs nepieciešams augšuplādēt failu, izmeklētāji vienosies par veidu, kā to izdarīt.

Jau vēstīts, ka zvērināts advokāts, maksātnespējas administrators Bunkus tika nošauts savā automašīnā Range Rover trešdienas rītā plkst.8.40, pie Meža kapiem, Aizsaules ielā 1, Rīgā.

Notikuma vietā redzēta arī kāda furgona tipa automašīna ar tentu, kas neilgi pēc slepkavības tika atrasta degam netālu - pie krematorijas.

Bunkus jau 2016. gadā bija vērsies policijā par viņam izteiktiem draudiem, trešdien žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Policija garantē anonimitāti.

Top komentāri

LR Policijas spēju dosjē:
L
1) Tiesneša Laukrozes slepkavība - neatklāta. 2) Advokāta Platača pazušana - neatklāta. 3) Advokāta Bunkus slepkavība - ???
gf
g
Personas datu aizsardzības nolūkā nedrīkst sūtīt :)
>:-)
&
Kā tā , tad palīdziet , kā reģistrēt , tā atdod ~30 € par pliku velti , vai neskaitās nekāds filmējums !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas