Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Raidījums: Slepens ieraksts atklāj, ka lidostas Rīga darbinieki Ryanair pasažieru somās meklē makus

Slepens ieraksts atklāj, kā lidostas Rīga darbinieki Ryanair lidmašīnas reisā pasažieru somās meklē naudas makus. Lidosta sūdzības par nozagtām mantām lidosta saņem regulāri, taču zādzības nenovērš un pasažierus sūta uz policiju, svētdien vēstīja Nekā Personīga.

Pie Nekā personīga vērsās kāds skatītājs no Īrijas, kuram ir izdevies nofilmēt aizdomīgu lidostas Rīga darbinieku sarunu. Saruna notikusi Rynair lidmašīnas bagāžas nodalījumā, kur abi darbinieki iekrāvuši somas. Kā atklājās, abus sarunu biedrus interesējuši pasažieru maki. Sociālajos portālos lasāmas neskaitāmas lidsabiedrības Ryanair pasažieru sūdzības, ka viņiem no čemodāniem pazūd vērtīgas lietas.

Edgars Kviotkovskis dzīvo Īrijā, Svordas pilsētā. Pirms pusgada Ryanair reisā Rīga - Dublina esot apzagts. Makā vairs neesot bijuši 700 eiro. Sociālajos portālos uzrunājis tautiešus, jautājis, vai viņiem nav gadījies līdzīgi. Izrādās, ka ir gan.

Ja ir nodots pārāk maz koferu reģistrētajā maksas bagāžā, Ryanair piedāvā pasažieriem par brīvu nodot bagāžas nodalījumā arī rokas bagāžu, lai salonā paliktu vairāk vietas. Ryanair vienojies, ka pasažierus apstaigās Rīgas lidostas darbinieki.

"Aviokompānija Ryanair piekopj šādu praksi un atsevišķos gadījumos viņi var palūgt pasažieriem nodot rokas bagāžu. (..) Lidosta noslēgusi līgumu ar aviokompāniju Ryanair un mēs pildām šīs aviokompānijas tā kā līgumā noteiktās prasības," norādījis lidostas Rīga pārstāvis Pēteris Tārs.

Pēc pirmajiem novērojumiem Edgars ielicis pildspalvā iebūvētu kameru somā, taču ierīcīte ieslīdējusi somā, nekas nav nofilmēts, bet sarunas fiksētas - divi lidostas Rīga darbniekiv 24.februārī runā par somu saturu.

Rīgas lidosta visus, kam ir pretenzijas, aicina vērsties policijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas