Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

RD birokrātijas apkarotāji lepni par panākumiem

"Nebijām domājuši, ka strādājam tik labi!" - lūgts novērtēt četros darbības gados padarīto, atbild Rīgas domes (RD) Birokrātijas apkarošanas centra (BAC) vadītājs Sergejs Novikovs. Sava lepnuma iemeslu viņš pamato ar telefonaptaujās un ikdienā gūtajām rīdzinieku atsauksmēm par dažādu pašvaldības sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī sūdzību skaita samazināšanos.

"Savas darbības sākumā, piemēram, par Rīgas pilsētas būvvaldes darbu saņēmām divas trīs sūdzības mēnesī, bet tagad - gandrīz nevienu. Esam panākuši ne vien apkalpošanas kvalitātes uzlabošanos, bet arī pakalpojumu izpildes termiņu sarukšanu - iepriekš gandrīz visu 52 būvvaldes sniegto pakalpojumu izpildes laiks bija mēnesis, bet tagad - no piecām līdz 15 darbdienām; tas veicina uzņēmējdarbībai un investīcijām labvēlīgu vidi,» klāsta Novikovs.

Minētais veikums pieskaitāms pie birokrātijas apkarošanas jeb, Novikovu citējot, - "sistēmiskas darba uzraudzības un pakalpojumu sistematizācijas", kas ir viens no trim centra darbības virzieniem. Pēc iestādes vadītāja teiktā spriežot, priekšplānā gan izvirzījusies iedzīvotāju sūdzību izskatīšana par daudziem ar birokrātiju nesaistītiem jautājumiem.

Visu rakstu Mazāk apkaro, vairāk mierina lasiet pirmdienas laikraksta Diena 4.lappusē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas