Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Rīgā ēkas sienā ietriecies auto; ir cietušie

Piektdien Rīgā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā Audi markas spēkrats pēc sadursmes ar citu transportlīdzekli ietriecies ēkas sienā, vēsta Valsts policija.

Negadījums noticis plkst. 16:14, Dāliju un Dauguļu ielu krustojumā, kur Audi, kuru vadīja 1982.g.dzimis vīrietis, sadūrās ar tādas pat markas spēkratu, kuru vadīja 1985.g. dzimis vīrietis. Trieciena rezultātā Audi ietriecās mājas sienā un nožogojumā, tos bojājot. Negadījumā cieta otrās Audi automašīnas vadītājs – 1985.g. dzimušais vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā, kā arī šīs pašas automašīnas pasažieris - 2010.g. dzimis zēns, kurš tāpat nogādāts ārstniecības iestādē.

Citā negadījumā piektdien Rīgā plkst. 9:05 uz A.Deglava ielas tilta nenoskaidrotos apstākļos krita 1986.g. dzimis velosipēda vadītājs, kurš atradās alkohola reibumā. Krītot viņš guva miesas bojājumus un nogādāts slimnīcā.

Piektdienas pēcpusdienā plkst. 17:17 Rīgā, Kurzemes prospekta un Slokas ielu krustojumā, 1971.g.dzimusi sieviete, vadot Volkswagen markas auto, uzbrauca gājējai - 2003.g. dzimušai meitenei, kura guva miesas bojājumus un tika nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī 64 ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki. Aizturēti astoņi dzērājšoferi, kā arī sastādīti 268 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, no tiem 115 Rīgas reģionā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas