Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgā izglītības iestādē neliela ugunsgrēka dēļ evakuējušies 140 cilvēki un divi nodoti mediķiem

Rīgā ceturtdien izglītības iestādē neliela ugunsgrēka dēļ evakuējušies 140 cilvēki, bet divi nodoti mediķiem, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst.8.50 VUGD saņēma izsaukumu uz Aglonas ielu, kur trīs stāvu izglītības iestādes otrajā stāvā bija izcēlies ugunsgrēks. LETA zināms, ka ugunsgrēks izcēlās Rīgas Daugavas pamatskolā.

Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka deg piekaramie griesti un aiz sienas caurule viena kvadrātmetra platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas pašu spēkiem evakuējās 140 cilvēki, bet divi nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. 

Aizvadītajā naktī VUGD saņēma izsaukumu uz Krāslavas novada Grāveru pagastu, kur ar atklātu liesmu dega saimniecības ēka 140 kvadrātmetru platībā. No liesmām tika izglābta šķūņa piebūve, kā arī kūts daļa. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās saimnieks no ēkas izglāba govi, vērsi, trīs teļus un cūku. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 46 izsaukumus - 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet desmit izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas