Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Rīgā šogad nopirktie e-taloni jāizlieto līdz februāra beigām

Sakarā ar to, ka no 2014.gada 1.janvāra Rīgas pilsētas sabiedriskajam transportā būs jauni braukšanas tarifi, līdz 2013.gada beigām iegādātās biļetes par pašreizējo tarifu ir jāizmanto līdz 2014.gada 28.februārim, portālu Diena.lv informēja Rīgas satiksme.

Minētā norma neattiecas uz pasažieriem, kuriem pienākas Rīgas domes piešķirtās atlaides – nestrādājošiem pensionāriem, Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidētājiem, politiski represētām personām, kā arī rīdziniekiem, kuri ir vecāki par 75 gadiem, dižģimeņu vecākiem, daudzbērnu ģimenes vecākiem, bērniem bāreņiem, skolotājiem, arodskolēniem, studentiem, skolēniem, invalīdiem – viņi iegādātās biļetes varēs izmantot 12 mēnešu laikā no biļetes iegādes brīža.

Pasažieri, kuri vēlēsies atgūt naudu par neizmantotajām biļetēm, no 2014.gada 2.janvāra varēs to saņemt Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centros. Tā kā no 2014.gada 1.janvāra Latvija pāriet uz euro, naudu par neizmantotajām biļetēm pasažieri varēs saņemt euro pēc Latvijas bankas apstiprinātā kursa 1 eiro = 0,702804 lati.

Jau vēstīts, ka no 1.janvāra Rīgā deklarētie un Rīgas karti saņēmušie iedzīvotāji par braucienu sabiedriskajā transportā Rīgā maksās 60 eirocentus, bet pārējie - 1,20 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas