Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgas svētku laikā sabiedrisko transportu un autostāvvietas varēs izmantot bez maksas

Rīgas satiksme atgādina, ka Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi 15. un 16.augustā sabiedrisko transportu (autobuss, tramvajs, trolejbuss) varēs izmantot bez maksas, kā arī maksas autostāvvietas, kuras apkalpo Rīgas satiksme.

Rīgas svētkos visi transporti būs bez maksas, izņemot minibusus, nakts satiksmes maršrutus un Retro tramvaju. Tāpat arī autostāvvietas varēs izmantot bez maksas izņemot pazemes autostāvvietu K.Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Saistībā ar pasākumiem, kas norisināsies Lucavsalā, sestdien, 15.augustā, un svētdien, 16.augustā, 40.maršruta autobusi apstāsies un uzņems/izlaidīs pasažierus pieturvietā Lucavsala virzienā uz Ziepniekkalnu.

11.maršruta tramvaji 15.augustā un 16.augustā kursēs pēc pagaidu kustības saraksta, lai nodrošinātu Rīgas iedzīvotāju un viesu nokļūšanu Mežaparkā un Rīgas Zooloģiskajā dārzā. 16.augustā pirms un pēc rokgrupas BI-2 koncerta 11.tramvaja maršrutā tiks nodrošināti papildu reisi atbilstoši pasažieru plūsmai.

Naktīs no 15. uz 16.augustu un no 16. uz 17.augustu transporta kustība atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos tiks nodrošināta līdz plkst.1:00 no pilsētas centra, apkalpojot pēc iespējas lielāko daļu pilsētas mikrorajonu un nodrošinot pasažieru nokļūšanu no organizētajiem svētku pasākumiem. Papildu reisi tiks nodrošināti: 3., 11., apvienotajā 12., 23. un 26. (pa Akmens tiltu), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51. un 53.autobusa maršrutā, 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27.trolejbusa maršrutā, 4., 5., 6., 7., 10. un 11.tramvaja maršrutā.

Minibusi 15. un 16.augustā kursēs pēc sestdienu, svētdienu un brīvdienu grafika. Nakts satiksme tiks organizēta naktī no piektdienas uz sestdienu un no sestdienas uz svētdienu. Rīgas satiksme atgādina, ka par braucieniem minibusā un Nakts satiksmes maršrutos ir jāmaksā.

Sīkāku informāciju par transportu kustības grafikiem variet uzzināt Rīgas satiksmes mājaslapā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas