Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +21 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Rinkēvičs paziņo, ka karojošais aktieris Porečenkovs nav gaidīts Latvijā

Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (Vienotība) savā Twitter kontā asi nosodījis Krievijā populāro aktieri Mihailu Porečenkovu, norādot - viņš Latvijā vairs nav gaidīts. Jāatgādina, ka internetā publicēts _Jaunkrievijas TV _videomateriāls, kurā pazīstamais aktieris, tērpies zilā vestē un ķiverē, kādu konflikta zonās nēsā žurnālisti, ar lielkalibra ložmetēju atklāj uguni pa Ukrainas armijas pozīcijām pie Doņeckas lidostas.Rinkēvičs norādījis, ka "Latvija konsekventi turpinās savu politiku attiecībā uz tiem, kas ar savu rīcību grauj starptautisko tiesību principus".


Tāpat ārlietu ministrs piebildis, ka jau gaida "Nila Ušakova (Saskaņa) atvainošanos "māksliniekam", kā arī mājienus, ka esmu slēpts ukrainis".

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka vietnē YouTube konts Jaunkrievijas TV augšupielādējis video, kurā Krievijā populārais aktieris Porečenkovs ceturtdien, 30.oktobrī, viesojoties pie prokremliskajiem separātistu kaujiniekiem, ar ložmetēju raidījis vairākas šāvienu kārtas Ukrainas spēku pozīciju virzienā. Video demonstrējuši arī vairāki telekanāli.

Porečenkovs asi nosodīts ne vien no Ukrainas puses, kur pret viņu jau ierosināta krimināllieta, bet arī no Krievijas žurnālistu savienības puses. Žurnālisti aktierim pārmet karsto punktu preses pārstāvju ekipējuma - zilās vestes un ķiveres ar uzrakstu "prese" - bezadbildīgu un negodprātīgu izmantošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas