Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Robežsargiem sāk trūkt telpu nelegālo imigrantu izmitināšanai

Ņemot vērā aizvien pieaugošo nelegālo imigrantu pieplūdumu Latvijā, Valsts robežsardzei ir pamatotas bažas par turpmākajām nelegālo imigrantu izmitināšanas iespējām, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Līdz ar Valsts robežsardzes Rīgas pārvaldes aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centra Olaine slēgšanu ar 2011.gada 1.jūniju aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrs Daugavpils ir vienīgā nelegālo imigrantu izmitināšanas vieta Latvijā.

Pateicoties Valsts robežsardzes amatpersonu profesionalitātei, veicot valsts robežas apsardzību un kontroli, šogad ir aizturēti jau 49 valsts robežu nelikumīgi šķērsojuši Vjetnamas pilsoņi. Ņemot vērā aizvien pieaugošo nelegālo imigrantu pieplūdumu Latvijā, Valsts robežsardzei ir pamatotas bažas par turpmākajām nelegālo imigrantu izmitināšanas iespējām.

Lai gan centrs ir labiekārtots un vienlaicīgi var uzņemt 84 personas, tajā jau šobrīd ir izmitināti 80 nelegālie imigranti. Turklāt pēdējo divu nedēļu laikā aizturēto nelegālo imigrantu skaits rosina Valsts robežsardzi jau savlaicīgi sākt alternatīvu risinājumu meklēšanu nelegālo imigrantu izmitināšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas