Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rosina apsūdzēt Nodrošinājuma valsts aģentūras darbinieku par 161 000 eiro izkrāpšanu

Iekšējās drošības birojs (IDB) rosinājis prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret Nodrošinājuma valsts aģentūras darbinieku par 161 000 eiro izkrāpšanu, piedāvājot privātpersonām iegādāties automašīnas, kas bija nodotas aģentūrai glabāšanā.

IDB rosinājis Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētajai prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu par krāpšanu un iznīcināšanai paredzēto akcīzes preču piesavināšanos, aģentūrai LETA pavēstīja IDB.

Izmeklēšanā konstatētas vairākas noziedzīgu nodarījumu epizodes, kurās izkrāpts 161 000 eiro, piedāvājot privātpersonām iegādāties automašīnas, kas bija nodotas Nodrošinājuma valsts aģentūrai glabāšanā, bet nebija paredzētas pārdošanai.

Tāpat persona piesavinājusies tabakas izstrādājumus aptuveni 10 000 eiro vērtībā.

Nodrošinājuma valsts aģentūra nodrošina Iekšlietu ministrijas un tās padotības iestāžu darbību nekustamo īpašumu, publisko iepirkumu un valsts materiālo rezervju jomā, veic normatīvajos aktos noteiktās darbības ar lietiskajiem pierādījumiem un arestēto mantu, izņemto mantu un dokumentiem, kā arī ieročiem, munīciju, to sastāvdaļām un speciālajiem līdzekļiem.

Top komentāri

Seska Smaka
S
Kas tur ko apsūdzēt?Ir jāríkojas pēc Kukū ciema labākajām tradīcijām.Vainīgais ir jānobrīdina šiten tā te vairāk nedarīt un jāpakrata ar pirkstu.Un jāaizrotē uz kādu citu ienesīgu vietińu.
OO
O
Privātpersonām, kas pērk mašīnas no valsts iestādes, jau nu arī būtu jāzina kāds likums. Tagad autiņus jādod atpakaļ, jo nopirkta ir zagta manta. Aģentūras darbinieku sarga Datu aizsardzības regula? Būtu interesanti uzzināt viņa vārdu?
rekur
r
Nodrošināšanas valsts aģentūru , manuprāt, vadija,vismaz dažus gadus atpakaļ Vienotības slavenās eks- politiķes Aboltiņas vīrs. Pirms dažiem gadiem jau bija skandāliņš, ka Āboltiņas vīrs un Dombrovska sieva caur savām organizācijām nelikumīgi finansē politisko partiju Vienotība. Bet toreiz to skandālu noslāpēja, jo Vienotība bija valdošā partija.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas