Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Saeima noraida pieprasījumu Kaimiņu un Blumbergu atsaukt no starptautiskām delegācijām

Saeimas deputātu vairākums šodien noraidīja priekšlikumu skatīt jautājumu par no partijas KPV LV Saeimas frakcijas izslēgto deputātu Artusa Kaimiņa un Alda Blumberga atsaukšanu no vairākām starptautiskām delegācijām.

Jautājumu izskatīšanai Saeimā iesnieguši parlamenta opozīcijas deputāti, lūdzot Saeimas darbakārtībā iekļaut jautājumu par minēto deputātu atsaukšanu no starptautiskajām delegācijām.

Blumbergu lūgts atsaukt no NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas, savukārt Kaimiņu - no Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas.

KPV LV parlamentāriešiem balsojumā nepiedaloties, bet opozīcijas deputātiem balsojot par jautājumu iekļaušanu dienaskārtībā, koalīcijas politiķu balsis nodrošināja vairākumu un jautājuma neiekļaušanu dienaskārtībā.

Vienlaikus gan parlamenta sēdes darbakārtībā nobalsots iekļaut jautājumu par abu deputātu atsaukšanu no Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas