Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Sākta P.Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas jaunā korpusa būvniecība

2013. gada 11.aprīlī tiek uzsākts Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa pirmās kārtas būvniecības pirmais etaps, kas paredz teritorijas sagatavošanu un būvlaukuma ierīkošanu.

Jau ziņots, ka 2013. gada 18.februārī parakstīts līgums par Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas jaunā korpusa pirmās kārtas projektēšanu, būvniecību un aprīkošanu ar medicīnas iekārtām. Būvniecības darbus veic piegādātāju apvienība SIA "Skonto būve" un SIA "Re&Re".

Saskaņā ar Līguma termiņiem, tiek uzsākts A korpusa pirmās kārtas būvniecības pirmais etaps, kas paredz teritorijas sagatavošanu un būvlaukuma ierīkošanu. Lai sagatavotu būvlaukumu un uzsāktu Līgumā paredzētos plānotos darbus, tiks veikta teritorijas atbrīvošana un daļēja koku izciršana, par ko Rīgas pilsētas Būvvaldē iesniegts pieprasījums un saņemta atļauja.

Projekta ieviešanas galvenais uzdevums ir veikt būvniecības darbus un aprīkošanu plānotajā termiņā un pieejamo finanšu resursu ietvaros. Plānojot darbu secību un meklējot labākos risinājumus, uz laiku reorganizēta transporta un gājēju plūsma, kā arī autotransporta novietošana slimnīcas teritorijā. Neskatoties uz būvniecības norisi, slimnīca ik dienas turpinās sniegt medicīnisko palīdzību Latvijas iedzīvotājiem.

Atvainojamies pacientiem un slimnīcas apmeklētājiem par neērtībām, kas varētu rasties saistībā ar būvniecību un gājēju un transporta plūsmas pārvirzīšanu. Lūdzam pacientus un pacientu tuviniekus, kā arī citus slimnīcas apmeklētājus rūpīgi sekot teritorijā izvietotajām informatīvajām zīmēm un norādījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas