Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Sestdien no ūdenstilpēm izcelti divi noslīkušie

Sestdien no Latvijas ūdenstilpēm izceltas divu, visticamāk, noslīkušu cilvēku mirstīgās atliekas, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā operatīvā informācija.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD preses pārstāve Agrita Vītola, abu cilvēku līķi sestdienas pēcpusdienā izcelti no ezeriem Aglonas un Viesītes novados. Viņu meklēšanā bijuši iesaistīt dienesta ūdenslīdēji.

Precīzus bojāgājušo nāves apstākļus šādos gadījumos parasti skaidro Valsts policija.

Šogad kopumā VUGD darbinieki no dažādām Latvijas ūdenstilpēm izcēluši jau 65 cilvēku līķus, kas ir ievērojami vairāk nekā līdzīgā laika periodā pērn, kad līdz 3.jūlijam no ūdenstilpnēm bija izcelti 47 noslīkušie.

VUGD statistika gan neatspoguļo kopējo ūdeņos bojāgājušo cilvēku skaitu, bet tikai tos gadījumus, kuros cilvēka meklēšanai vai izcelšanai ir bijusi nepieciešama glābēju palīdzība.

VUGD aicina iedzīvotājus ievērot piesardzību, atpūšoties pie un uz ūdens. Nodarbojoties ar kādu no ūdens sporta veidiem vai vizinoties ar peldlīdzekļiem, vajadzētu izmantot glābšanas vestes.

pievienota 2.rindkopa

 

Top komentāri

DūmuDetektors
D
Ieviest obligātās glābšanas vestes!!! Var tirgot komplektā ar citiem obligātajiem līdzekļiem - Gāz(?)maska+glābšanas veste+ ugunsdzēšamais aparāts+medicīniskā aptieciņa!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas