Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Slimnīcās nogādāti vairāki mazi bērni ar apdegumiem

Pagājušajā diennaktī slimnīcā nogādāti vairāki mazi bērni, kuri guvuši apdegumus, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Rīgā slimnīcā nogādāts desmit mēnešus vecs puisītis, kurš aplējies ar karstu ūdeni no krūzes un guvis termiskus apdegumus sejas, kakla, krūšu apvidū un uz rokām. Bērna stāvoklis ir apmierinošs.

Rīgā slimnīcā nonācis gadu vecs puika, kurš pieskāries karstai elektriskajai plītij un guvis plaukstas termisku apdegumu.

Zemgalē divus gadus vecs puisītis pieskāries lampas cokolam, kas bija pievienots strāvai, un apdedzinājis pirkstu un guvis elektriskās strāvas triecienu. Bērns nogādāts slimnīcā.

Zemgalē mediķu palīdzība bija nepieciešama trīs gadus vecai meitenei, kuru tuvinieki atraduši, graužot saplīsušas glāzes stikla lausku. Pastāvēja aizdomas, ka meitenīte norijusi stikla lausku, tāpēc bērns nogādāts ārstniecības iestādē.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests pagājušajā diennaktī kopumā saņēma 1372 izsaukumus, no tiem 151 saistīts ar traumām un negadījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas