Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Sprāgstoša riepa traumē seju

Vakar sejas traumu guvis kāds vīrietis, kura klātbūtnē sprāgusi transportlīdzekļa riepa, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Negadījums noticis Kurzemes reģionā laikā, kad 55 gadus vecs vīrietis savā darba vietā pumpējis automašīnas riepu. Tā sprāgusi, un vīrietis ar riteņa disku saņēmis sitienu pa seju. Negadījuma rezultātā vīrietim ir brūces pieres, vaigu un zoda rajonā, kā arī ir aizdomas par rokas lūzumu.

Savukārt Rīgas reģionā 39 gadus vecs vīrietis guvis darba traumu, zāģējot dēli. Darbu laikā koka gabals ir caurdūris vīrieša plaukstu. Traumas rezultātā vīrietim ir durta brūce ar multipliem kaulu lūzumiem. Kad ieradušies mediķi, koka gabals vēl nebija izņemts no rokas, un tā bijusi pareiza rīcība, lai neizraisītu vēl lielāku asiņošanu.

Bet Zemgalē kāds 46 gadus vecs vīrietis guvis traumu, strādājot ar trimmeri. Darbarīks ir izslīdējis no rokām, radot plašu zāģētu brūci un vaļēju lūzumu.

Tāpat Zemgalē izsaukums saņemts uz skolu, kur 10 gadus vecs zēns saņēmis spēcīgu sitienu ar futbola bumbu no tuva attāluma. Zēnam konstatēts smadzeņu satricinājums.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 1223 izsaukumi, no tiem 152 saistīti ar traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas