Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Starptautiskās izglītības dienas Latvijā

No 22. līdz 24. oktobrim Latvijā notiks specializētā izstāde par izglītību ārzemēs – Starptautiskās izglītības dienas, informē rīkotāji.

Ņemot vērā šī brīža epidemioloģisko situāciju valstī, izstādes organizatori (Baltic Council for International Education un aģentūra Meridian Group) pieņēma lēmumu īstenot pasākumu tiešsaistē. Izstādē būs pārstāvētas vairāk nekā 60 mācību iestādes no Lielbritānijas, Beļģijas, Vācijas, Spānijas, Itālijas, Dānijas, ASV, Kanādas un citām valstīm. Izstādes apmeklētāji varēs personīgi iepazīties ar mācību iestāžu pārstāvjiem un iegūt informāciju par turpmāko izglītību universitātēs un biznesa skolās, profesionālajās koledžās un vidusskolās, valodu centros, kuros māca angļu vai citas svešvalodas.

Izstādes ietvaros notiks semināri par aktuālām tēmām, tostarp mācību finansēšanu, dalību ERASMUS un Au Pair programmās, starptautisko IELTS eksāmenu un citiem jautājumiem.

Tiešsaistes izstāde ir bez maksas un pieejama visās ierīcēs: datorā, planšetierīcē vai viedtālrunī.

Mājaslapā www.balticcouncil.lv ir iespējams iepazīties ar visiem dalībniekiem, uzzināt katra dalībnieka darba laiku, iegūt piekļuves saites uz izstādes pasākumiem un interesējošajām mācību iestādēm. Starptautiskās izglītības dienas Latvijā notiek jau no 2005. gada. Kopš tā laika pasākuma ģeogrāfija ir ievērojami paplašinājusies, un izstāde tiek organizēta arī Polijā, Čehijā, Igaunijā, Lietuvā un Ungārijā. Starptautiskās izglītības dienas ir viena no vispopulārākajām šāda veida izstādēm Eiropā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas