Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Streļčenoks: Viena no galvenajām KNAB problēmām- informācijas nopludināšana

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) galvenās problēmas, kuras nepieciešams sakārtot, ir informācijas noplūde no biroja, kā arī vairāki saimnieciskie jautājumi, ceturtdien LNT raidījumā 900 sekundes sacīja jaunais KNAB vadītājs Jaroslavs Streļčenoks.
Viņš uzsvēra, ka nepieciešams sakārtot KNAB saimniecisko sfēru, jo kopš iepriekšējā vadītāja Normunda Vilnīša laikiem birojam palikušas nesakārtotas attiecības ar dažādām fiziskām un juridiskām personām.

"Protams, otra problēma, kurai es jau esmu pievērsis uzmanību, ir tā saucamā informācijas noplūde. Birojā tiek veikta iekšējā pārbaude, lai identificētu šīs problēmas un to iespējamos problēmu risinājumus, lai turpmāk nepieļautu tādus gadījumus, kādi ir bijuši," teica Streļčenoks, piebilstot, ka problēmu identificēšana ietver gan konkrēto cilvēku atklāšanu, kuri informāciju nopludinājuši, kā arī iespējamo risku mazināšanu nākotnē.

Kā vienu no līdzekļiem, lai mazinātu iespējas nopludināt informāciju no biroja, Streļčenoks minēja vienpersonisku lēmumu pieņemšanas mazināšanu, "tajā skaitā minimizēt viņam iespēju būt lietas kursā par visu notiekošo procesu".

KNAB priekšnieks pieļāva, ka identificētie informācijas nopludinātāji zaudēs darbu, tomēr pagaidām izvairījās minēt, vai jau ir pierādīta kādu konkrētu darbinieku vaina.

Viņš atzina, ka kopš kļūšanas par KNAB priekšnieku viņam skats uz biroju ir nedaudz mainījies, un piebilda, ka jaunajā amatā jūt atbalstu no biroja darbinieku puses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas