Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tā nebija tikai formalitāte

Ilmāram Rimšēvičam celtās apsūdzības kukuļu pieprasīšanā par problēmu risināšanu ar banku uzraugiem Finanšu un kapitāla tirgus komisiju (FKTK) likušas no jauna skatu punkta palūkoties uz Latvijas Bankas (LB) prezidenta lēmumiem un publiski ieņemtajām pozīcijām, meklējot sistēmiskas kļūdas un cilvēciskos faktorus, kas noveda pie korupcijas skandāla. Diena vienā shēmā centās sazīmēt Rimšēviča reālās ietekmes sviras uz Latvijas banku sistēmu, meklējot arī saskarsmes punktus, kuros LB prezidenta darbība pārklājusies ar viņa kukuļņemšanas atbalstītāju, uzņēmēju Māri Martinsonu.

Top komentāri

Kate
K
Nu finanšu sfērā viņam tāda pati ietekme, kā ministru prezidentam valdībā. Kur visas darbības likumīgi saskaņotas un neko tur pierādīt nevarēs. Ja jau valdībai ir tādas grūtības apturēt nelikumīgo OIK afēru, kur var izsekot visas darbības un lēmumus un amatpersonu atbildību. Tad Rimševičš pret OIK afēru ir enģelis.
Laimonis G.
L
Visa Kurzeme runā, ka Rimševičs norakts tāpēc, ka ļāva ASV norakt Kremli apkalpojošo banku AB, kas mazgāja Maskavas miljardus gan Ziemeļkorejas darījumu, gan Kremļa teroristu pašpasludināto "republiku" finansēšanai. Kas zina, kā ir patiesībā?
gf
g
- kāpēc viņš joprojām nesēž? - tāpēc, ka nospiedošais vairākums ir iesaistīti!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas