Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

TV3 bijis skatītākais televīzijas kanāls Latvijā 2013.gadā

Skatītākais TV kanāls 2012.gadā - TV3, kura vērošanai veltīti 13,8% no visa kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais bijis kanāls LNT ar 11,1%, bet trešais - PBK ar 10,3% lielu skatīšanās laika daļu, liecina pētījumu aģentūras TNS apkopotie dati.

Kanālam LTV1 veltīti 9,2%, kanālam NTV Mir Latvija - 6,2%, kanālam TV5 - 4,6%, kanālam REN Baltija 4,2% un kanālam LTV7 - 4,1% no visa kopējā TV skatīšanai veltītā laika. Kanālam 3+ veltīti 3,9%, kanālam TV6 - 2,9%, kanālam RTR Planeta Baltija - 2,8% un Kanālam 2 - 1,1% no visa TV skatīšanās laika. Kanāla 1BM skatī laika daļa bija 0,7%, kanāla National Geographic Channel - 0,6%, kanāla FOX - 0,5%, kanāla CTC Baltija - 0,3% un kanāla Fox Life - 0,2%. Savukārt visu pārējo TV kanālu vērošanai veltīti 20,9%, bet video un DVD skatīšanai - 2,7% no kopējā TV skatīšanai veltītā laika.

Laiks, ko viens TV skatītājs Latvijā pavadījis pie TV ekrāna 2012. gadā bija 5 stundas un 10 minūtes vidēji dienā. Salīdzinot ar 2011. gadu, tas palielinājies par 5 minūtēm. Savukārt Igaunijā viens TV skatītājs 2012. gadā TV skatīšanai veltījis 5 stundas un 19 minūtes vidēji dienā, tas ir par 2 minūtēm vairāk nekā 2011. gadā. Bet Lietuvā vidējais skatīšanās laiks dienā bija 5 stundas un 20 minūtes vidēji dienā, tas ir par 17 minūtēm vairāk nekā 2011.gadā.

Par TNS

TNS ir vadošā pilna servisa tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūra Latvijā. Mūsu klientiem tiek nodrošināts plašs pētījumu klāsts - gan patērētāju vajadzību izpēte, uzņēmumu reputācijas un darbinieku apmierinātības novērtēšana, zīmolu atpazīstamības un marku tēla pētījumi, produktu testi, noslēpumainā klienta pētījumi, gan starptautiskiem standartiem atbilstoši mediju (TV, radio, preses, interneta) auditorijas pētījumi, informācija un analīze par mediju lietošanas ieradumiem un mediju reklāmas apjomiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas