Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ušakovs: Centieni "demonizēt" Saskaņu ir izgāzušies

Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu rezultāts pierāda, ka centieni "demonizēt" partiju Saskaņa ir izgāzušies, paziņojumā medijiem pauž no Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu pildīšanas atstādinātais domes deputāts Nils Ušakovs (Saskaņa), kurš saskaņā ar aģentūras LETA rīcībā esošajiem neoficiālajiem datiem varētu būt ievēlēts EP.

Ušakovs norāda, ka Saskaņas ideju atbalstītāju Latvijā ir ļoti daudz un ka vēlēšanās pausts atbalsts ne tikai partijai, bet arī viņam personīgi.

"Vēlētāji atbalstīja mūs mūsu partijai, iespējams, pašā grūtākajā laikā. Par šo atbalstu mums tagad ir jāatbild ar savu galvu. Gan tiem, kas strādās Eiroparlamentā, gan tiem, kas strādā Saeimā un Rīgas domē. Pievilt cilvēkus, kuri atbalsta saskaņas vērtības, mums nav nekādu tiesību," pauž Ušakovs, norādot, ka priekšā gaidāmi mēneši un gadi smaga darba un pārbaudījumu.

Pēc viņa paustā, lai gan pēdējos mēnešus no mediju un politiķu puses "tika darīts viss", lai pat vārds "Saskaņa" cilvēkos izraisītu riebumu, centieni "demonizēt" partiju ir izgāzušies.

Ušakovs pauž pateicību Latvijas vēlētājiem, profesionālajai komandai, kā arī ģimenei, norādot, ka bez visu šo līdzcilvēku atbalsta pārdzīvot pēdējos mēnešus būtu bijis ļoti grūti.

Pateicību par izrādīto uzticību vēlētājiem pauž arī pašreizējais Rīgas domnieks, bijušais vicemērs Andris Ameriks (GKR), kurš arī, visticamāk, varētu būt ieguvis EP deputāta mandātu. Vienlaikus viņš aģentūrai LETA norādīja, ka līdz oficiālo rezultātu paziņošanai sīkākus komentārus par gaidāmo darbu EP nesniegs.

Kā ziņots, aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka pēc lielākās daļas vēlētāju balsu saskaitīšanas pa diviem EP deputātu mandātiem varētu iegūt Jaunā Vienotība, Saskaņa un nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK.

No Saskaņas saraksta, visticamāk, ievēlēts gan Ušakovs, gan Ameriks.

Savukārt pa vienai deputāta vietai varētu iegūt apvienība Attīstībai/Par! un partija Latvijas Krievu savienība.

Vēlēšanu provizoriskie rezultāti tiks paziņoti naktī uz pirmdienu, kad vēlēšanas noslēgsies visās Eiropas Savienības dalībvalstīs.

Top komentāri

Alla Borisovna
A
Neviens jau to saskaņu nedēmonizē, bet ceru, ka izmeklēšana par mahinācijām Rīgas domē Nila vadīšanas laikā turpināsies.
Novērotājs
N
Kurš ir pasūtītājs šim rakstam? Uzreiz pēc vēlēšanu rezultātiem, tātad bija laicīgi sagatavots un sarunāts ar Dienas redakciju, lai šodien publicē... Tātad kāds redakcijas cilvēks šodien, svētdienā, speciāli gaida un sagaida rakstu par Ušakovu. "Centieni demonizēt Saskaņu ir izgāzušies"?- šo nevar tā uzreiz izdomāt, tas ir Ušakova PR kampaņas sastāvdaļa. Par katru Škoda tramvaju- 7%
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
SASKAŅA JAU PATI SEVI DEMONIZĒ ! PALĪGUS NEVAJAG !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas