Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Vairākas iestādes sadarbosies, lai sekmīgāk rīkotos aviācijas un jūras avāriju gadījumā

Valsts robežsardzes (VRS) priekšnieks ģenerālis Normunds Garbars un valsts aģentūras _Civilās aviācijas aģentūra _direktors Māris Gorodcovs otrdien noslēgs vienošanos par sadarbību amatpersonu apmācībā cilvēku glābšanas un meklēšanas darbu nodrošināšanai, portālu Diena.lv informēja VRS pārstāve Jevgēnija Pozņaka.

Vienošanās mērķis ir noteikt kārtību, kādā VRS un Civilās aviācijas aģentūra organizē VRS Aviācijas pārvaldes amatpersonu apmācības cilvēku glābšanas un meklēšanas darbos, lai nodrošinātu efektīvu pasākumu veikšanu ar robežsardzes rīcībā esošajiem gaisa kuģiem un tehniskiem resursiem.

Ministru kabineta noteikumi Nr.674 Noteikumi par cilvēku meklēšanu un glābšanu aviācijas un jūras avārijas gadījumā paredz vairāku iestāžu iesaisti un sadarbības kārtību dažādās glābšanas operācijās. Sniedzot atbalstu cilvēku meklēšanai un glābšanai aviācijas avārijas gadījumā, plānots, ka VRS arī tiks iekļauta operatīvās rīcības plānā cilvēku meklēšanai un glābšanai aviācijas avārijas gadījumā. Paredzēts, ka robežsardzes Aviācijas pārvaldes amatpersonas veiks glābšanas darbus uz sauszemes.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas