Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Valdība Iekšlietu ministrijai šogad piešķir papildu 1,7 mlj. latu

Otrdien Ministru Kabinets (MK) no Finanšu ministrijas budžeta nolēmis piešķirt papildu līdzekļus 1,7 miljonu apmērā Iekšlietu ministrijai, lai samazinātu 2012.gada plānotos izdevumus, portālu Diena.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

Ministrijas pārstāve skaidroja, ka 205 334 lati ir piešķirti, lai saskaņā ar 2006.gadā noslēgto iepirkuma līgumu par transportlīdzekļu nomu pēc līguma termiņa beigām iegādātos 94 autotransporta līdzekļus Valsts policijas vajadzībām.

Savukārt 1 040 458 lati ir piešķirti, lai nodrošinātu ilgtermiņa saistību izpildi ar AS Citadele banka, izpērkot ugunsdzēsības speciālos autotransporta līdzekļus. Izpērkot ugunsdzēsības speciālo autotransportu, tiks nodrošināta saistību ātrāka izpilde un efektīvāks budžeta līdzekļu izlietojums, samazinot finansējumu procentu izdevumiem ilgtermiņa saistībām turpmākajos gados. 405 561 lats piešķirts, lai nodrošinātu pasu sagatavju iegādi.

G.Skrebele norādīja, ka, veicot maksājumus 2011.gadā 1,7 miljonu latu apmērā, samazināsies ministrijas 2012.gadam plānotie izdevumi ilgtermiņa saistībām. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas