Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Valsts policija veic procesuālas darbības Rīgas namu pārvaldniekā

Valsts policija ceturtdienas vakarā veic procesuālas darbības pašvaldības SIA Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) galvenajā ēkā Aleksandra Čaka ielā 42, aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma pārstāvis Krists Leiškalns.

Viņš gan norādīja, ka pats patlaban neatrodas uzņēmumā un nevar komentēt ne to, kādā nolūkā tiesībsargi ir ieradušies, ne sniegt plašāku informāciju.

Ar uzņēmuma pagaidu valdes priekšsēdētāju Ernestu Saulīti aģentūrai LETA pagaidām nav izdevies sazināties.

Savukārt pilsētas izpilddirektors, Rīgas namu pārvaldnieka kapitāldaļu turētājs Juris Radzevičs aģentūrai LETA apliecināja, ka Saulītis viņu informējis par to, ka uzņēmumā ir paredzētas procesuālās darbības, bet plašākus komentārus sniegt nevarēja.

Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte aģentūru LETA informēja, ka policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes darbinieki veic procesuālās darbības Rīgā un Rīgas reģionā, tomēr viņa neminēja, kur konkrēti tās notiek. 

Rīgas namu pārvaldnieks pieder Rīgas domei. 2018.gadā uzņēmums strādājis ar 59,05 miljonu eiro apgrozījumu un 1,09 miljonu eiro peļņu.

Latvijas Televīzijas rīcībā esošā informācija liecina, ka procesuālās darbības varētu būt saistītas ar kādu uzņēmumu, kas ir ieguvis tiesības apkalpot Rīgas namu pārvaldnieka apsaimniekoto daudzdzīvokļu namu liftus.

Uzņēmuma valdē strādā četri cilvēki - pagaidu valdes priekšsēdētājs Saulītis, valdes loceklis Andris Pāvilsons, Rīgas domes Īpašuma departamenta juriste Irīna Miķelsone un kādreizējais VSIA Daugavas stadions valdes loceklis Elmārs Martinsons. 

(papildināta visa ziņa)

Top komentāri

Timurs
T
RNA ir zaglu banda, kura nekaunigi aplaupa Latvijas iedzivotajus, jo Latvijas valdiba pienem likumus, kuri kalpo RNA interesem, lai likumigi un it ka tiesiski var aplaupit Latvijas iedzivotajus ar komunalajiem pakalpojuma izmaksam, janvara rekini jau ir par 10-20 eiro ikvienam dzivoklim menesi, kurus apkalpo zaglu mafija RNA.
Raimonds
R
Laiks ieviest deputātu atbildību par pieņemtajiem likumiem un noziedzīgu nekompetenci !
Ridzinieks
R
Mafija Latvija ir jaiznicina un RNA ir viena zagligakajam mafijam Latvijas vesture. Iedzivotajiem tiek uzrekinati pakalpojumu rekini par pus menesi it ka pakalpojums butu sanemts pilnu menesi.......un ta tas turpinas visus pedejos 20 gadus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas