Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vējonis turpina atbalstīt projektus, kuros iesaistījies savas prezidentūras laikā

Bijušais Valsts prezidents Raimonds Vējonis turpina aktīvi atbalstīt projektus, kuros iesaistījies savas prezidentūras laikā, aģentūrai LETA pavēstīja bijušā prezidenta sekretāre Egita Kazeka.

"Pēc prezidenta amata pilnvaru termiņa beigām Vējonis pavada laiku kopā ar ģimeni un atpūšas. Vienlaikus bijušais prezidents aktīvi turpina atbalstīt tos projektus, kuros iesaistījies iepriekš," pavēstīja Kazeka.

Vējonis plāno apmeklēt Latvijas politiski represēto personu 21. salidojumu, kas 3. augustā noritēs Ikšķilē. Tāpat bijušais prezidents gatavojas apmeklēt arī X Starptautisko Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivālu, kura ietvaros notiks festivāla meistarklašu audzēkņu koncerts. Festivāls noslēgsies 4. augustā.

Tāpat Kazeka apstiprināja, ka pēc prezidenta amata pilnvaru termiņa beigām, atbilstoši Latvijas normatīvajiem aktiem, Vējonim piešķirta apsardze un automašīna ar autovadītāju, ko nodrošina Aizsardzības ministrija.

Kā ziņots, Vējonis ikmēneša pensijā, kas viņam pienākas saskaņā ar likumu, saņem 3613 eiro.

Likumā noteikts, ka personām, kuras ieņem Valsts prezidenta amatu pēc 2011. gada 7. jūlija, Valsts prezidenta kanceleja nodrošina sociālās un citas garantijas - ikmēneša pensiju, sekretāru un dienesta automašīnu.

Vējonim netiek nodrošināts valsts dzīvoklis.

Top komentāri

Vai
V
Arī OIK?
Laimnesis
L
Vajag tik ieraut un projekti ar prezidenta piešprici rullēs, nauda nāks un ķīseli varēs strebt cik uziet . Kā vides ministrs un ZZS kases kūrētājs šis sistēmas cilvēks-ierēdnis ir iestrādes veicis arī likvidējot pašvaldību atkritumu izgāztuves , kad tās par ES naudu rekultivēja un pietuvinātie kadri prihvatizēja un saplānoja savu biznesu ....
.
.
Turpinās palīdzēt tiem, kas neko nedara.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas