Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ventspils siltuma darbinieks, iespējams, piesavinājies 400 000 latu

Ventspils pašvaldības siltumapgādes uzņēmuma Ventspils siltums darbinieks, iespējams, vairāku gadu laikā piesavinājies vairākus simtus tūkstošus latu - naudu, ko ventspilnieki maksājuši par siltumenerģijas pakalpojumiem, aģentūrai BNS apstiprināja Valsts policijas Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons.

Viņš pastāstīja, ka novembra beigās policija sākusi kriminālprocesu par piesavināšanos, ja tā izdarīta lielā apmērā.Policijas priekšnieks atzina, ka piesavinātā summa ir iespaidīga. Konkrētu ciparu viņš atturējās nosaukt, vien atklājot, ka tie ir vairāki simti tūkstoši latu. Aģentūras BNS rīcībā ir neoficiāla informācija, ka prettiesiski iegūti aptuveni 400 tūkstoši latu.Policija pašlaik pārbauda viena uzņēmuma darbinieka saistību ar naudas piesavināšanos. Pagaidām šajā lietā neviens nav aizturēts, informēja Vilemsons.Viņš teica, ka izmeklēšana prasīs ilgu laiku, jo piesavinātā summa ir ļoti liela, turklāt noziedzīgās darbības pastrādātas vairāku gadu laikā.Ar _Ventspils siltuma_ vadību aģentūrai BNS pagaidām nav izdevies sazināties._Ventspils siltums_ Komercreģistrā reģistrēts 1991.gada jūnijā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 3,754 miljoni latu, un vienīgais īpašnieks - Ventspils pilsētas dome.Uzņēmums pagājušajā gadā strādāja ar 3,53 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 15,5% vairāk nekā 2008.gadā, un guva 267,4 tūkstošu latu peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas