Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vislielākie satiksmes ierobežojumi pašlaik noteikti ceļā starp Tukumu un Kuldīgu

Visā Latvijā turpinās ceļu būvniecības sezona, būvdarbi notiek 77 autoceļu posmos, bet vislielākie satiksmes ierobežojumi pašlaik ir noteikti ceļā starp Tukumu un Kuldīgu, informēja Latvijas valsts ceļi (LVC).

Kā atzīmē LVC, plānojot braucienus, autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un sekot informācijai būvdarbu kartē.

Šomēnes ir atsākušies remontdarbi Vidzemes šosejas posmā pierobežā no Apes līdz Veclaicenei, tomēr visvairāk remontdarbu notiek uz reģionālajiem ceļiem. Joprojām ievērojami satiksmes ierobežojumi ir starp Tukumu un Kuldīgu, posmā no Līduma līdz Grenčiem, tā izbraukšanai var būt nepieciešama pat stunda.

Kravas transportam, kura svars pārsniedz 3,5 tonnas, ir slēgts tilts pār Mazo Juglu pie Tīnūžiem uz autoceļa Ropaži-Ikšķile. Pārējam transportam satiksme pār tiltu tiek organizēta ar luksoforiem un noteikts platuma ierobežojums. Apbraucamā ceļa garums kravas transportam ir aptuveni 40 km un jārēķinās ar ievērojamu papildus laiku ceļā.

Uz Tallinas šosejas, posmā no Vidzemes šosejas līdz Siguļiem, notiek satiksmes pārkārtošanas darbi. Ātrums ir ierobežots līdz 70 kilometriem stundā (km/h) un paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir 20 minūtes. Tāpat uz Tallinas šosejas posmā no Zvejniekciema līdz Duntei notiek seguma atjaunošana. Tur ātrums ierobežots līdz 50 un 70km/h un posma šķērsošana var prasīt 20 minūtes.

Iecavā, Rīgas ielā, tiek veikta seguma atjaunošana, satiksme tiek organizēta ar ceļazīmēm, vadstatņiem un pārvietojamiem ceļazīmju vairogiem, ātrums ierobežots līdz 50 km/h. Satiksme divos posmos tiek organizēta ar luksoforiem. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 25 minūtes.

Valmieras šosejas posmā no Gaujas tilta līdz Sējas pagriezienam notiek gājēju un velosipēdistu ceļa ierīkošana. Objektā noteikti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, vienā posmā satiksme tiek organizēta ar luksoforu, un remontposma šķērsošana var prasīt 10 minūtes.

Uz Liepājas šosejas pie Saldus notiek ceļa pārbūves darbi. Ātrums ierobežots līdz 30, 50 un 70 km/h. Vienā posmā satiksmi organizē ar luksoforu vai to dara satiksmes regulētāji. Objekta šķērsošana prasīs 15 minūtes.

Autoceļa Rēzekne-Ludza posmā no Greiškāniem līdz Rīgas ielai ir pieci luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h. Posma šķērsošana var prasīt 40 minūtes.

Vairāki remontposmi ir uz autoceļa Grebņeva- Rēzekne- Daugavpils- Lietuvas robeža. Lielāki satiksmes ierobežojumi ir divos posmos no Rēzeknes līdz Bekšiem, kur ātrums ierobežts līdz 70, 50 un 30 km/h, četri luksofora posmi un paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks 40 minūtes, kā arī no Maltas līdz Feimaņu pagriezienam, kur ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h un paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas