Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

VM izsludina konkursu uz Stradiņa slimnīcas vakanto valdes locekļa amatu

Veselības ministrija (VM) izsludinājusi atklātu konkursu uz Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdes locekļa vakanto amata vietu, aģentūru LETA informēja VM pārstāvis Oskars Šneiders.

Pretendentiem jābūt ar iegūtu akadēmisko augstāko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību medicīnā, ekonomikā vai vadībzinības un vismaz piecu gadu pieredzi vadītāja amatā.

Pretendentiem tiek prasīta praktiskā darba pieredze tādu jautājumu risināšanā, kas attiecas uz attīstību, personāla vadību un administratīvo vadību, kā arī izpratne par attīstības un stratēģisko plānošanu.

Tāpat pretendentiem jābūt valsts valodas zināšanām normatīvajos aktos valsts valodas lietošanas jomā noteiktajā apjomā, angļu valodas zināšanām tādā apjomā, kas ļauj brīvi lasīt un saprast drukātu tekstu, vidējā līmenī uzturēt dialogu, pārzinot profesionālo terminoloģiju, kā arī ļauj brīvi sagatavot rakstisku tekstu. Vēlamas arī vēl vienas svešvalodas zināšanas.

Amata konkursa kandidātiem desmit dienu laikā jāiesniedz personīgi parakstīts un datēts motivēts pieteikums, personīgi parakstīts un datēts CV, izglītību, pieredzi un zināšanas apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī kandidāta stratēģiskais redzējums par Stradiņa slimnīcas darbību un attīstību ierobežotu resursu apstākļos.

Jau vēstīts, ka veselības ministrs Guntis Belēvičs (ZZS) martā preses konferencē paziņoja, ka līdzšinējais slimnīcas valdes priekšsēdētājs Dins Šmits zaudējis viņa uzticību. Tika plānots, ka tajā pašā dienā slimnīcas ārkārtas dalībnieku sanāksmē, iespējams, tiktu izskatīts jautājums par Šmita atbrīvošanu no amata. Tomēr Šmits šajā sanāksmē slimnīcas kapitāldaļu turētājam iesniedza atlūgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas