Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

VNĪ valdes locekļa amatā stājas Līga Ermane

VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) valdes locekļa amatā stājas Līga Ermane, aģentūru LETA informēja Finanšu ministrijā.

Ermanes amata pilnvaru termiņš būs pieci gadi - no šodienas līdz 2021.gada 2.oktobrim.

Ermane iepriekš ieņēmusi vadošus amatus vairākos uzņēmumos, galvenokārt rūpējoties par uzņēmumu finanšu stratēģisko vadību. SIA Ernst&Young Baltic vadījusi konsultāciju projektus valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī banku un finanšu sektora uzņēmumiem, VAS Latvijas Pasts ieņēmusi finanšu direktora amatu, kur rūpējusies par ilgtermiņa biznesa plāna izstrādi, budžeta plānošanu un kontroli, ieviesusi jaunus finanšu vadības instrumentus, kā arī veikusi pienākumus saistībā ar nekustamo īpašumu attīstīšanu, pārvaldību un apsaimniekošanu no finanšu vadības aspekta.

Tāpat Ermane strādājusi arī vairākos apdrošināšanas jomas uzņēmumos. AAS SEB Dzīvības apdrošināšana pildījusi pakalpojumu attīstības un mārketinga nodaļas vadītājas pienākumus, savukārt AAS Balta Personu apdrošināšanas pakalpojumu attīstības daļā izstrādājusi un vadījusi personāla apmācību programmas.

Ermane ieguvusi maģistra grādu vadības zinātnē Latvijas Universitātē un patlaban turpina maģistra studijas finanšu vadībā Banku augstskolā, papildus tam regulāri papildinot savas zināšanas arī dažādos kursos.

Kā savas stiprās puses Ermane norāda vadības un komandas veidošanas prasmes, uzņēmumu ilgtermiņa stratēģiju definēšanu un to īstenošanu, analītisku domāšanu un spēju pieņemt sarežģītus lēmumus, īpaši krīzes situācijās.

Patlaban VNĪ valdes priekšsēdētājs ir Mārtiņš Tols, bet valdes locekļu amatus ieņem Andrejs Milzarājs un Madara Melnmate-Savicka.

Konkurss uz VNĪ valdes locekļa amatu tika izsludināts 2015.gada jūnijā, pamatojoties uz VNĪ valdes locekļa Jāņa Valdmaņa pilnvaru termiņa beigām 2015.gada augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas