Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ziedojumu akcijā Likteņdārzam saziedo 30 875 eiro

Astotajā ziedojumu akcijā _Top Latvijas Likteņdārzs! _dārza būvniecības turpināšanai saziedoti 30 875 eiro, informēja Kokneses fonda pārstāve Linda Peciņa.

Zvanot pa ziedojumu tālruni, Likteņdārzā uz vietas un uz Kokneses fonda norēķinu kontu kopš akcijas sākuma - 18.jūlija - saņemti 30 875 eiro. Saņemtie līdzekļi tiks ieguldīti turpmākajos dārza darbos vēl šajā rudenī.

Akcijas koncertā, ko varēja vērot arī Latvijas Televīzijas tiešraidē 6.augusta vakarā, uzstājās dažādi latviešu mākslinieki, piepildot dārzu ar pozitīvu enerģiju. Savu talantu Likteņdārzam ziedoja vienas no pašmāju radošākajām grupām, solo māksliniekiem un koriem, stāsta fonda pārstāve.

Ziedojumu akcija ir gadskārtēja tradīcija. Lai kuplinātu Likteņdārza apmeklētāju pulku, vasarai promejot un rudenim sākoties, iedzīvotāji tiek aicināti vest zemi Lielajam kalnam un savus pelēkos laukakmeņus amfiteātrim, kā arī ziedot bruģakmenim ar savu vārdu Likteņdārza Ābeļu alejā. Nākamie bruģakmeņi Likteņdārza draugu alejā tiks iebruģēti uz šā gada 18. novembri.

Top komentāri

ezotēriķe sasodītā
e
Pieņemu, ka kaut kur jābūt kādai kopīgai piemiņas vietai, bet ideja par vārdiem bruģakmeņos man skaidra nav. Ja atļauju savu vārdu iegravēt bruģī, tas laikam nozīmē, ka atļauju savu vārdu citiem bradāt ar kājām. Vai tas ir tas, ko vēlamies - atļaut sevi kājām bradāt "mūžīgi mūžos"?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas