Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

ZZS valde pirmdien lems par Čakšas kandidatūras virzšanu veselības ministra amatam

Pirmdien, 13.jūnijā kopā sanāks Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valde, kas izskatīs Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vadītājas Andas Čakšas kandidatūru veselības ministra amatam, un lems par viņas virzīšanu tam, aģentūrai LETA sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs Armands Krauze.

Taujāts, vai ir vēl kādi citi pretendenti uz veselības ministra amatu, Krauze sacīja, ka šobrīd viņam nav zināms, ka būtu vēl kāds cits kandidāts nosaukts.

"Mēs noteikti pirmdien valdes sēdē pārrunāsim un lemsim par Čakšas kandidatūras virzīšanu tālāk uz veselības ministra amatu," vēstīja ZZS valdes priekšsēdētājs. Viņš skaidroja, ka par valdes lēmumu tiks informēti koalīcijas partneri un lietas tiks virzītas uz priekšu, lai, labākajā gadījumā, jau ceturtdien amatā varētu apstiprināt jauno veselības ministru.

Jau ziņots, ka Latvijas Zaļā partija (LZP) Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) ir piedāvājusi veselības ministra amatam virzīt Čakšas kandidatūru, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

LZP politiķi pagaidām atturas no komentāriem šajā jautājumā, uzsverot, ka lēmums par to, kam jābūt veselības ministra amata kandidātam, ir jāpieņem Ministru prezidentam.

Koalīcijas partneri norāda, ka nekomentēs kandidātus līdz viņu oficiālai nosaukšanai.

Čakša aģentūrai LETA apliecināja, ka viņai bijusi saruna ar premjeru, kurā pārrunāts redzējums par veselības nozari. Viņa apstiprināja, ka ir uzrunāta veselības ministra amatam un ir tikusies ar Kučinski, lai pārrunātu redzējumus, sīkāku informāciju pagaidām nesniedzot.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas