Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Baidens nosauc Putinu par "traku kuces dēlu"

ASV prezidents Džo Baidens trešdien nosauca Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu par "traku kuces dēlu" publiskā līdzekļu vākšanas pasākumā Kalifornijas štatā.

"Mums ir traks kuces dēls (SOB) kā šis puisis Putins, un arī citi, un mums vienmēr ir jāuztraucas par kodolkonfliktu, bet eksistenciālais drauds cilvēcei ir klimats," Baidens sacīja īsā runā Sanfrancisko notikušajā pasākumā, kuru apmeklēja neliela reportieru grupa.

2022.gada janvārī Baidens bija nosaucis par "kuces dēlu" kādu ASV telekanāla "Fox News" žurnālistu. 

Putinu, kurš 2022.gada februārī sāka Krievijas pilna apjoma iebrukumu Ukrainā, Baidens citos gadījumos ir nosaucis par "miesnieku" un "kara noziedznieku".

Saskaņā ar Baidena teikto ASV piektdien paziņos par jaunu sankciju paketi pret Krieviju saistībā ar opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija nāvi Krievijas cietumā.

Līdzekļu vākšanas pasākumā Sanfrancisko Baidens vārdiski uzbruka arī savam potenciālajam prezidenta vēlēšanu sāncensim Donaldam Trampam par to, ka viņš salīdzinājis savas juridiskās likstas ar Navaļnija likteni.

"Viņš salīdzināja sevi ar Navaļniju un sacīja - tā kā mūsu valsts ir kļuvusi par komunistu valsti, viņš tiek vajāts, līdzīgi kā tika vajāts Navaļnijs. Es nezinu, kā, pie velna, to var iedomāties," sacīja Baidens.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits