Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Švarcenegers piedāvā Trampam mainīties ar amatiem

Aktieris un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers, kurš šobrīd piedalās TV raidījumā The Apprentice, ko agrāk vadīja Donalds Tramps, pēc prezidenta kārtējās sūkstīšanās par raidījuma reitingiem piedāvājis samainīties amatiem.

Švarcenegers neilgi pēc tam, kad Donalds Tramps kārtējā uzrunā novirzījies no sarunas tēmas un sūkstījies par TV raidījuma The Apprentice reitingiem, publicējis savā Twitter kontā video, kurā aicina mainīties ar darbiem.

"Hei, Donald, man ir ideja, Tu ņem manu darbu, ja jau tu esi tāds reitingu eksperts, bet es pārņemu tavu amatu, un cilvēki atkal varēs gulēt mierīgi. Hm?" video sacīja bijušais aktieris. 

Prezidents Tramps televīzijā Lūgšanas brokastu laikā savā runā aicināja politiķus un ārvalstu amatpersonas "lūgt par Švarcenegeru", lai pieaugtu reitingi NBC kanāla raidījumam. Viņš jau iepriekš publiski paudis sašutumu par zemajiem raidījuma reitingiem.

Ikgadējās brokastis, kur piedalās dažādu reliģiju pārstāvji, tiek tradicionāli noturētas pirmajā februāra ceturtdienā. Pasākums pirmo reizi notika 1953. gadā, un, kā skaidro CNN, tā mērķis bija panākt, lai dažādu partiju politiķi un reliģiskie līderi satiktos, lūgtos un veidotu attiecības. Šogad pasākumā viesojās politiķi un reliģiskie līderi no gandrīz 70 pasaules valstīm.   

 

Jāpiebilst, ka ASV jau kopš laika, kad aktieris kļuva par gubernatoru, tika runāt par viņa iespēju kandidēt prezidenta amatam, taču vienmēr to ir aizkavējis likums, kas nosaka, ka ASV prezidentam ir jābūt dzimušam ASV pilsonim. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits