Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bruņotā uzbrukumā Meksikā nogalināti 12 policisti

Meksikas dienvidos Gerrero štatā pirmdien bruņotā uzbrukumā tika nogalināti vismaz 11 policisti un vēl viens likumsargs nogalināts Mičoakanas de Okampo štatā, paziņoja varas iestādes.

Pirmdien bruņotos uzbrukumos Meksikā kopumā nogalināti 22 cilvēki.

Gerrero štatā neidentificēti noziedznieki uzbruka drošības spēku patruļai Kojukas de Benitesas pašvaldībā. Uzbrukumā nogalinātie ir pašvaldības policijas darbinieki, pavēstīja prokurors Alehandro Ernandess. Slaktiņa motīvi vēl tiek izmeklēti.

Varas iestādes paziņoja, ka autokolonnā uzbrukuma brīdī atradās štata drošības spēku augsta amatpersona, bet neapstiprināja mediju ziņoto, ka šī amatpersona ir nogalināta.

Uzbrukumā Mičoakanas de Okampo štatā tika nogalināti pieci cilvēki un vēl divi ievainoti. Noziedznieki uzbruka Tacambaro mēra brālim. Starp nogalinātajiem ir restorāna darbinieks un policijas darbinieks, bet mēra brālis tika ievainots, paziņoja varas iestādes.

Tikmēr Pueblas štatā izcēlās apšaude starp narkotiku dīleriem. Tika nogalināti seši cilvēki un divi ievainoti, paziņoja reģionālā valdība.

Meksikā notiek ar narkotiku karteļiem saistīta asinsizliešana, kurā noslepkavoti vairāk nekā 420 000 cilvēku, kopš valdība 2006.gadā iesaistīja armiju cīņā pret narkotiku tirdzniecību.

Gerrero štats ir viens no vardarbīgākajiem Meksikas rajoniem, kur notiek sadursmes starp konkurējošiem narkotiku tirgoņiem un drošības spēkiem.

 

papildināta  visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits