Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Laikraksts: Par Kadafi pirms nogalināšanās ņirgājās arī seksuāli

Plašsaziņas līdzekļi atklāj arvien vairāk šausminošu detaļu par bijušā Lībijas līdera Muamara Kadafi dzīves pēdējām minūtes, kuri pārvērtās par viņa pazemojošu spīdzināšanu, raksta Newsru.com. Tā izdevums Global Post detalizēti izanalizējis videoierakstu, kurā redzams, kā M. Kadafi nesenie pavalstnieki nolinčo viņu gūstā nonākušo bijušo valsts vadītāju, un secinājis, ka 69 gadus vecais, smagi ievainotais un noasiņojošais pulkvedi pazemots arī seksuāli.

Izdevuma interneta vietnē parādīti kadri, kuros skaidri redzams, kā kāds bārdainais revolucionārs aizrautīgi izvaro pret viņu ar muguru pagriezto Kadafi ar kaut ko līdzīgu nūjai. Global Post izsaka pieņēmumu, ka tas varētu būt arī nazis, piebilstot, ka šī versija šķiet pat pārliecinošāka.

Kā raksta The Daily Mail, „miesnieku izrēķināšanās” videokadri izsaukuši riebumu daudzos Lībijas iedzīvotājos, ieskaitot tos, kas apsveica diktatora bojāeju. Šis britu tabloīds arī atzīmē, ka izšķīries nepublicēt savā interneta vietnē šos attēlus, jo tie ir pārāk pretīgi.

Izdevums gan vēsta, ka beidzot kādā slepenā vietā tuksnesī apglabāts M. Kadafi un viņa 34 gadus vecais dēls Mutasims, pie kam kopā ar M. Kadafi apcietinātajam viņa personiskajam garīdzniekam atļauts noskaitīt atbilstošas lūgšanas un mirstīgās atliekas tikušas apmazgātas saskaņā ar islāma tradīcijām. Apglabāšana pēc vairākām dienām gan ir klajā pretrunā ar islāmu, kā arī ar paša M. Kadafi testamentu, kurš bija lūdzis atdot viņa mirstīgās atliekas tuvniniekiem.

Tajā pašā laikā interneta vietne Algeria ISP, atsaucoties uz avotiem Lībijā, vēsta, ka paziņojums par Muamara un Mutasima Kadafi apglabāšanu ir nepatiess. Īstenībā viņi it kā sadedzināti krāsnī, lai nepaliktu nekādas pēdas, kuras varētu novest piekritējus pie bijušā līdera kapa. Nekādi citi avoti šīs ziņas neapstiprina, taču arī jaunās Lībijas varas iestādes nav sniegušas nekādus pierādījumus tam, ka M. Kadafi un viņa dēla mirstīgās atliekas būtu apglabātas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits