Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvieši šogad internetā visvairāk meklējuši Žannu Friski, Suņu būdu un pankūku receptes

Pēc Žannas Friskes, par kuru 2014. gada sākumā izplatījās informācija, ka viņai ir smadzeņu audzējs, otrā meklētākā persona ir Austrijas transeksuālais parstāvis Eirovīzijas konkursā Končita Vursta, bet trešais ir, augustā pašnāvību izdarījušais, ASV komiķis Robins Viljamss.
Kompānija Google apkopojusi 2014. gadā visvairāk meklēto tematu tendences, un par Latvijas interneta lietotāju meklētāko personu kļuvusi krievu mūziķe un radošā persona Žanna Friske, savukārt ēdienu kategorijā visbiežāk tika meklētas pankūku receptes, bet politikā - Artura Kaimiņa (Latvijas Reģionu Apvienība) video blogs Suņu būda.

Politisko meklējumu kategorijā pirmā vietā ir Kaimiņa (LRA) Suņu būda, kam seko šogad rudenī notikušās Saeimas vēlēšanas un vēlēšanu iecirkņi, bet ceturtā vietā ir Laimdotas Straujumas (Vienotība) bijusī preses sekretāre Džeina Tamuļēviča.

Savukārt no pasākumiem lielāko interesi izsauca Staro Rīga, Jaunais Vilnis, Muzeju nakts un Eirovīzija, pārsteigums arī nav, ka starp TOP meklētākajām lietām finanšu tēmā bija eiro kalkulators un eiro kurss. 

Kopumā pasaules interneta lietotāju vidū meklētākais ir Robins Viljams, kuram seko FIFA pasaules čempionāts, bet trešā vietā ierindojās vaicājumi par nāvējošo Ebolas vīrusu. Ceturtā ir Malaizijas aviokompānija, bet piektā vietā interneta labdarības hīts - "ledus spaiņa izaicinājums", un sestā milzīgo popularitāti ieguvusī viedtālruņu spēle Flappy Bird. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits