Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vācija uzņems Maltā un Itālijā nogādātos migrantus

Vācijas iekšlietu ministrs Horsts Zēhofers trešdien ļāva noprast, ka viņa valsts pēc pauzes, kas ieturēta koronavīrusa pandēmijas dēļ, atkal apņemsies uzņemt migrantus, kas būs nogādāti Maltā un Itālijā.

"Mēs arī šajos gadījumos uzņemsim migrantus," sacīja ministrs, izsakoties par Vidusjūrā kuģos uzņemtajiem migrantiem, kas nesen nogādāti šajās valstīs.

Vācija arī agrāk uzņēma migrantus, kas ar aktīvistu kuģiem bija nogādāti šajās valstīs, tomēr pandēmijas situācijā nekādas jaunas apņemšanās tā nebija veikusi.

Tagad, kad veselības krīze valstī ir mazinājusies, tas atkal varētu mainīties, sacīja Zēhofers, precīzi nenorādot, cik daudzus imigrantus no Itālijas un Maltas Vācija varētu uzņemt.

Vācijas saistības attieksies arī uz migrantiem, kas uzņemti Vācijas aktīvistu kuģī Alan Kurdi un Spānijas kuģī Aita Mari.

Zēhofers ar šo paziņojumu nāca klajā pēc tam, kad Eiropas Komisija bija apliecinājusi, ka Portugāle, Francija un Luksemburga uzņems dažus no 425 migrantiem, kas nedēļas nogalē tika izsēdināti krastā Maltā.

Top komentāri

Angela Merkele ir EŅĢELE
A
un ir Vācijai un visai pasaulei SVĒTĪBA, un lai slavēts Dievs, ka šo eņģeli cilvēcei dāvāja! Ķengas nāk no sātana un no elles, un, kuru dzīve ellē beigsies, tie bez ķengām nevar, jo jāpelna maizi bojā ejai. un mūžīgai pazušanai. APZINĀTI, jo sen nolādēti...
vācija
v
tik uzņems, un tūlīt sāks vāvuļot par kvotām!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits