Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Neizdodas noskaidrot Navaļnija atrašanās vietu

Krievijas opozicionāra Alekseja Navaļnija līdzgaitnieki jau nedēļu cenšas noskaidrot viņa atrašanās vietu. To nav izdevies izdarīt arī viņa advokātiem, vēsta Meduza.io.

Savukārt Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs vakar paziņoja, ka neesot ne nodomu, ne iespēju izsekot ieslodzīto liktenim un viņu uzturēšanās procesam atbilstošās iestādēs. Interfax vēsta, ka, brīfingā atbildot uz jautājumu, kur atrodas A.Navaļnijs, D. Peskovs teica: "Te runa ir par vienu ieslodzīto, kurš saskaņā ar likumu tika atzīts par vainīgu un izcieš piespriesto sodu. Un te jebkādu iejaukšanos no jebkuras puses, ieskaitot ASV, mēs uzskatām par nepieļaujamu un neiespējamu."

A. Navaļnija līdzgaitnieki pavēstījuši, ka 7. decembrī viņš netika pieslēgts videosaitei tiesas procesā, kurā viņam bija jāpiedalās. Tas ticis izskaidrots ar elektroapgādes traucējumiem kolonijā. A. Navaļnija advokātam, kurš visu dienu pavadīja pie kolonijas, tika atteikta tikšanās ar viņu. 11. decembrī A. Navaļnijs atkal netika pieslēgts videosaitei ar tiesu. Tajā pašā dienā labošanas darbu kolonijā IK-6 Vladimirā, kurā A. Navaļnijs izcieta piespriesto sodu, viņa advokātiem paziņoja, ka viņš kolonijā vairs "neskaitās". Uz kurieni viņš pārvests, kolonijā atteicās paziņot.

A. Navaļnija preses sekretāre Kira Jarmiša medijiem stāstīja, ka pagājušajā nedēļā viņam palicis slikti kamerā, sācies stiprs galvas reibonis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits