Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Krievija jau izmantojusi atvieglotu pilsonības piešķiršanu Moldovas un Gruzijas separātistu veidojumos, tagad pienākusi Austrumukrainas kārta. Attēlā – separātisti Luhanskā priecājas par Krievijas pases attēlu

Putina ekspansionisms ar pasēm Austrumukrainā

Ukrainas sašutumu izraisījis kārtējais Krievijas prezidenta Vladimira Putina solis Krievijas pilsonības dāļāšanā Ukrainas iedzīvotājiem. Pagājušajā nedēļā Putina parakstītais rīkojums paredz atļaut atvieglotā kārtībā piešķirt Krievijas pilsonību visiem Ukrainas Doņeckas un Luhanskas apgabala iedzīvotājiem. Līdz šim šādi atvieglojumi attiecās uz šo apgabalu teritorijām, kuras kontrolē Kremļa atbalstītie separātisti, kas tur izveidojuši pašpasludinātās "tautas republikas", vēsta laikraksts Kommersant.

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka atkal nomaļus paliek galvenais jautājums - kā tas var būt, ka tūkstošiem cilvēku masveidīgi grib Krievijas pases? Interesanti, ja pēkšņi puse Latgales iedzīvotāju gribētu Krievijas pases... vai arī tad neviens nesāktu aizdomāties? Ja igauņi piedāvātu, bet puse latviešu GRIBĒTU Igaunijas pases... vai arī tad neviens nesāktu aizdomāties???
interesanti
i
No sākuma pilsonību un tad vest uz savām , putiniskajām, mājām un tā ar visiem citur dzīvojošajiem neapmierinātajiem krievijas pilsoņiem.
melnais humors
m
Pirmkārt, tā nav mūsu problēma, bet otrkārt, mūsu valdība, parlaments, partijas un to "sponsori" nekad nav mācījušies un nekad nemācīsies no citu kļūdām - smadzeņu kapacitāte pārāk neiecīga.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits