Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Bagatskis un Strēlnieks sasniedz Eiropas kausa TOP8

Latvijas basketbola izlases galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā un izlases aizsarga Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Kijevas Budivelnik komanda otro gadu pēc kārtas sasniegusi ULEB Eiropas kausa labāko astoņu komandu pulku.

Kijevieši otrdien viesos ar 76:71 uzvarēja Francijas čempionus Nanterre, divu maču summā triumfējot ar 162:153. Ceturtdaļfinālā Bagatska vadītie Budivelnik tiksies ar Viļņas Lietuvos Rytas un Belgradas Crvena Zvezda dueļa uzvarētājiem.

Strēlnieks izšķirošajā spēlē nepilnu 30 minūšu laikā guva astoņus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Dežuans Samerss, bet 15 punktus un deviņas atlēkušās bumbas pievienoja lietuvietis Darjus Lavrinovičs, pret kuru Nanterre bija spiesti desmit reizes pārkāpt noteikumus.

Pērn Bagatska vadītie kijevieši sasniedza šī paša turnīra pusfinālu, bet šosezon debitēja arī prestižajā ULEB Eirolīgas turnīrā, kur nespēja pārvarēt pirmās kārtas barjeru.

Citā astotdaļfināla pārī Kristapa Valtera pārstāvētā Turcijas vienība Ankaras Kolejliler trešdien savā laukumā centīsies atspēlēt pirmajā spēlē neitrālā laukumā iekrāto četru punktu deficītu (71:75) pret Kārļa Muižnieka vadīto Ukrainas komandu Južnijas Himik ar citu izlases basketbolistu Rolandu Freimani sastāvā.

Kā zināms, VEF Rīga šosezon nespēja pārvarēt turnīra pirmo kārtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi