Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Biedriņa pirmie punkti šogad palīdz Warriors izcīnīt uzvaru

Savus pirmos punktus šogad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē otrdien guva latviešu centrs Andris Biedriņš, palīdzot Goldensteitas Warriors komandai ar 108:95 (23:23, 32:21, 29:24, 24:27) izbraukumā pieveikt Klīvlendas Cavaliers.

Panākumu Warriors izcīnīja pat neskatoties uz faktu, ka vienībai nācās iztikt bez trīs pamatsastāva basketbolistiem. 

Biedriņš šoreiz pirmoreiz pēc ilgāka laika izgāja laukumā savas komandas sākumsastāvā, nospēlējot 11 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienīgo izpildīto divpunktu metienu. Tāpat latvietis izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bloķēja divus pretinieku metienus un nopelnīja trīs personīgās piezīmes. Biedriņš guva pirmos punktus kopš pagājušā gada 28.decembra. 

Warriors komandā šoreiz atkal nespēlēja pamatcentrs Endrjū Boguts, kurš iepriekšējā mačā pirmdien aizvadīja pirmo cīņu kopš 7.novembra. Vismaz līdz februāra vidum austrālietis, kurš turpina rehabilitāciju pēc potītes lūzuma, nespēlēs divus mačus pēc kārtas. 

Savukārt vēl viens centra spēlētājs, nigērietis Festuss Ezeli, šoreiz nospēlēto 23 minūšu laikā guva piecus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. 

Rezultatīvākais Warriors komandā ar 32 gūtajiem punktiem bija Klejs Tompsons, kurš aizvadīja savas karjeras rezultatīvāko cīņu, realizējot arī sešus tālmetienus, ar 26 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džerets Džeks, bet 20 punktus guva Deivids Lī, kurš arī pievienoja 13 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles. 

Bez Boguta Warriors basketbolistiem šoreiz dažādu veselības problēmu dēļ nepalīdzēja arī Stīvens Karijs, Karls Lendrijs un Harisons Bārnss, bet priekšlaicīgi traumas dēļ sezona jau noslēgusies Brendonam Rašam. 

Tikmēr Cavaliers rindās pa 18 punktiem guva Dions Veiterss un Tristens Tompsons, kurš arī izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. 

Savukārt līgas Austrumu konferences pagājušās nedēļas labākais spēlētājs Kairijs Īrvings šoreiz atzīmējās ar 14 punktiem. 

"Mēs varējām vienkārši atpūsties, kad laukumā nedevās četri no mūsu galvenajiem spēlētājiem. Tomēr mums ir arī rezervisti, kuri iesaistījās un paveica lielas lietas," pēc mača uzsvēra Klejs Tompsons. "Tas tikai parāda cik lieliska ir komanda." 

Warriors komanda tika pie piektās uzvaras pēdējās septiņās spēlēs. 

Rietumu konferences kopvērtējumā Warriors ar 28 uzvarām 45 mačos joprojām ieņem piekto vietu, bet Cavaliers basketbolisti ar 13 panākumiem 46 mačos atrodas 13.pozīcijā Austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar pieciem debitantiem

Eiropas čempionātā Romā pirmajā dienā no Latvijas vieglatlētiem startēs Agate Caune.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi