Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

BK Jēkabpils galvenais treneris Teteris: Ar vietējiem puikām ir ļoti, ļoti daudz jāstrādā

“Ar vietējiem puikām ir ļoti, ļoti daudz jāstrādā. Tādā līmenī viņi nav trenējušies un tādu līmeni viņi nav redzējuši. Pirmajā treniņā viņi uzskatāmi saprata, ka starp viņiem un piesaistītajiem spēlētājiem ir diezgan liels bezdibenis” pēc BK Jēkabpils pirmā treniņa stāstīja komandas galvenais treneris Edgars Teteris. Tomēr viņš uzsvēra, ka divu vai trīs sezonu laikā vietējiem spēlētājiem būs iespēja kļūt par līderiem, informē kluba preses pārstāve Elīna Elste.
“Darīsim visu, lai viņi ir konkurētspējīgi, jo gan Artis Arnītis, gan Edgars Leja izskatījās diezgan cerīgi. Arī Artūram Škutem potenciāls ir, bet viņiem visiem ir ļoti daudz jāstrādā”, norādīja treneris. “Līdz sezonas sākumam darāmā ir daudz, bet mums ir arī pietiekami daudz laika, lai visu paveiktu”, stāstīja Teteris un norādīja, ka treniņi ir uzsākti laicīgi. Treneris arī uzskata, ka kontrasts starp spēlētājiem profesionalitātes ziņā izlīdzināsies sezonas laikā.

Turpmāk Teteris plāno dienas pirmajā daļā veikt individuālos treniņus, bet otrajā daļā - sākt piestrādāt pie taktiskām niansēm. Tomēr pamatīgāka taktikas izstrāde sāksies no 1. augusta, kad treniņos piedalīsies teju visa komanda.

Pirmajā basketbola kluba Jēkabpils treniņā piedalījās Edgars Leja, Artis Arnītis, Jurijs Aleksejevs, Kristaps Mediss, Oskars Virsis, Artūrs Škute, Oskars Prikulis un Matīss Čaupjonoks. Matīss trenējās kopā ar kluba biedriem tikai vienu dienu. Kā stāstīja BK Jēkabpils direktors Juris Bobrovs, talantīgais sportists, kurš ir no mazotnes trenējies Jēkabpils sporta centrā, bija nepieciešams kā sparinga partneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi